Vor exista mașini care vor fi chiar mai accesibile decât Model 3

Tesla pregătește producția pentru Tesla 3

Tesla pregătește producția pentru Tesla 3, scrie Reuters, care îl citează pe Elon Musk, Chef Executive la Tesla. Acesta a precizat că 370.000 de clienți au plătit deja un depozit pentru mașina Tesla 3 a cărui construcție va începe in luna iulie 2017.

Maşina va costa 35.000 de dolari în versiunea de bază, modelul cu dotări opționale urmând a fi vândut cu 42.000 de dolari. Tesla Model 3 va avea o autonomie de 346 de kilometri pentru o singură încărcare, pilot automat și va ajunge la 100 km/oră în mai puţin de 6 secunde. Varianta clasică, cu tracțiune pe spate, va avea și un frate cu tracțiune integrală ale căror costuri vor fi mai mari decât prima variantă.

CEO-ul Tesla a mai anunțat că Tesla 3 va avea un acoperiș realizat dintr-un singur panou de sticlă, similar cu cel ce va fi folosi tsi in proiectul SolarCity. Acest nou proiect revoluționar al companiei propune captarea energiei necesare unei case obișnuite cu ajutorul unor panouri solare. Sticla specială va permite încărcarea bateriilor, încălzirea acoperișului și topirea gheții, prin captarea energiei solare.

Lasă un răspuns